ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Για την αγορά των γεωργικών φαρμάκων, όπως μυκητοκτόνα, ζιζανιοκτόνα και εντομοκτόνα, είναι απαραίτητο ο πελάτης να διαθέτει Πιστοποιητικό Γνώσεων Ορθολογικής Χρήσης Γεωργικών Φαρμάκων

Φυτό Φίκος Μπονζάι

Βάσει των νέων μέτρων που ανακοινώθηκαν, από το Σάββατο 6/11 η προσέλευση στο κατάστημά μας θα γίνεται με την ένδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού/νόσησης ή rapid test. Ευχαριστούμε πολύ για την υπομονή και κατανόησή σας!
Φυτό Φίκος Μπονζάι
Φυτό Φίκος Μπονζάι
50,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 44,25€
  • Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
  • Κατασκευαστής: OEM
  • Κωδικός: 02470
  • Βάρος: 45.00kg

Ο Φίκος bonsai είναι καλό να τοποθετηθεί σε ένα σημείο που να του παρέχει πλούσιο ηλιακό φως όμως χωρίς αυτό να έρχεται σε άμεση επαφή με τα φύλλα του. Έτσι θα μας χαρίζει πλούσια πρασινάδα όλο το χρόνο. Οι ιδανικές θερμοκρασίες για το φυτό μας κυμαίνονται από 17 έως περίπου 27 °C,προστατεύοντάς το από τις χαμηλές θερμοκρασίες του χειμώνα.

Η Αλόη η γνήσια, επίσης γνωστή ως φαρμακευτική αλόη, είναι ένα είδος εύχυμου φυτού. Μεγαλώνει σε άνυδρα κλίματα και συναντάται ευρέως στην Αφρική και ..
5,00€
Χωρίς ΦΠΑ:4,43€
Αρέκα (Chrysalidocarpus lutescens). Η αρέκα είναι φοινικοειδές φυτό εσωτερικού χώρου. Στις περιοχές όπου αυτοφύεται μπορεί να φτάσει σε ύψος πολλών μέ..
25,00€
Χωρίς ΦΠΑ:22,12€
Φυτό Αχλαδιά (Κοντούλα, Κρυστάλλι, Αμπάτε Φέτελ, κ.α.)..
6,50€
Χωρίς ΦΠΑ:5,75€
Ο Φίκος bonsai είναι καλό να τοποθετηθεί σε ένα σημείο που να του παρέχει πλούσιο ηλιακό φως όμως χωρίς αυτό να έρχεται σε άμεση επαφή με τα φύλλα του..
50,00€
Χωρίς ΦΠΑ:44,25€