ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Για την αγορά των γεωργικών φαρμάκων, όπως μυκητοκτόνα, ζιζανιοκτόνα και εντομοκτόνα, είναι απαραίτητο ο πελάτης να διαθέτει Πιστοποιητικό Γνώσεων Ορθολογικής Χρήσης Γεωργικών Φαρμάκων

Φυτό Μαγνόλια

Βάσει των νέων μέτρων που ανακοινώθηκαν, από το Σάββατο 6/11 η προσέλευση στο κατάστημά μας θα γίνεται με την ένδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού/νόσησης ή rapid test. Ευχαριστούμε πολύ για την υπομονή και κατανόησή σας!
Φυτό Μαγνόλια
Φυτό Μαγνόλια
30,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 26,55€
  • Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
  • Κατασκευαστής: OEM
  • Κωδικός: 02177
  • Βάρος: 45.00kg

Οι μαγνόλιες, για καλή ανάπτυξη και ανθοφορία, πρέπει να φυτεύονται σε ελαφρά εδάφη (αμμώδη, αμμοπηλώδη), πλούσια σε οργανική ουσία και σχετικά υγρά. Καλό είναι να προτιμώνται οι ηλιαζόμενες ή ημισκιερές θέσεις. Είναι ανθεκτικά φυτά στις χαμηλές θερμοκρασίες, ιδιαίτερα οι M. stellata και M. soulengeana. Να φυτεύονται σε προστατευμένα σημεία από τους έντονους ανέμους. Δεν είναι κατάλληλα φυτά για τοποθέτηση σε περιοχές με έντονη ξηρασία. Είναι όμως, ανθεκτικά στις υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού. Το πότισμα είναι απαραίτητο, ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, διότι το έδαφος πρέπει να είναι πάντα υγρό. Επιπλέον και η χρήση οργανικής λίπανσης (compost) ενισχύει σημαντικά την ανάπτυξη των φυτών. Στα είδη M. stellata και M. soulangeana το κλάδεμα γίνεται μετά την ανθοφορία και αποσκοπεί στην αφαίρεση ξερών κλαδιών ή κλαδιών που εμποδίζουν τη σωστή ανάπτυξη της κόμης.

Η Αλόη η γνήσια, επίσης γνωστή ως φαρμακευτική αλόη, είναι ένα είδος εύχυμου φυτού. Μεγαλώνει σε άνυδρα κλίματα και συναντάται ευρέως στην Αφρική και ..
5,00€
Χωρίς ΦΠΑ:4,43€
Αρέκα (Chrysalidocarpus lutescens). Η αρέκα είναι φοινικοειδές φυτό εσωτερικού χώρου. Στις περιοχές όπου αυτοφύεται μπορεί να φτάσει σε ύψος πολλών μέ..
25,00€
Χωρίς ΦΠΑ:22,12€
Φυτό Αχλαδιά (Κοντούλα, Κρυστάλλι, Αμπάτε Φέτελ, κ.α.)..
6,50€
Χωρίς ΦΠΑ:5,75€
Οι μαγνόλιες, για καλή ανάπτυξη και ανθοφορία, πρέπει να φυτεύονται σε ελαφρά εδάφη (αμμώδη, αμμοπηλώδη), πλούσια σε οργανική ουσία και σχετικά υγρά. ..
30,00€
Χωρίς ΦΠΑ:26,55€