ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Για την αγορά των γεωργικών φαρμάκων, όπως μυκητοκτόνα, ζιζανιοκτόνα και εντομοκτόνα, είναι απαραίτητο ο πελάτης να διαθέτει Πιστοποιητικό Γνώσεων Ορθολογικής Χρήσης Γεωργικών Φαρμάκων

Φυτό Μπουκαρνέα

Βάσει των νέων μέτρων που ανακοινώθηκαν, από το Σάββατο 6/11 η προσέλευση στο κατάστημά μας θα γίνεται με την ένδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού/νόσησης ή rapid test. Ευχαριστούμε πολύ για την υπομονή και κατανόησή σας!
Φυτό Μπουκαρνέα
Φυτό Μπουκαρνέα
35,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 30,97€
  • Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
  • Κατασκευαστής: OEM
  • Κωδικός: 02465
  • Βάρος: 45.00kg

Η Μπουκαρνέα, είναι ένα ξεχωριστό φυτό εσωτερικού χώρου, αργής ανάπτυξης με καταγωγή από το Μεξικό. Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει αγαπητή σε πολλούς.

Η Αλόη η γνήσια, επίσης γνωστή ως φαρμακευτική αλόη, είναι ένα είδος εύχυμου φυτού. Μεγαλώνει σε άνυδρα κλίματα και συναντάται ευρέως στην Αφρική και ..
5,00€
Χωρίς ΦΠΑ:4,43€
Αρέκα (Chrysalidocarpus lutescens). Η αρέκα είναι φοινικοειδές φυτό εσωτερικού χώρου. Στις περιοχές όπου αυτοφύεται μπορεί να φτάσει σε ύψος πολλών μέ..
25,00€
Χωρίς ΦΠΑ:22,12€
Φυτό Αχλαδιά (Κοντούλα, Κρυστάλλι, Αμπάτε Φέτελ, κ.α.)..
6,50€
Χωρίς ΦΠΑ:5,75€
Η Μπουκαρνέα, είναι ένα ξεχωριστό φυτό εσωτερικού χώρου, αργής ανάπτυξης με καταγωγή από το Μεξικό. Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει αγαπητή σε πολλούς...
35,00€
Χωρίς ΦΠΑ:30,97€