ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Για την αγορά των γεωργικών φαρμάκων, όπως μυκητοκτόνα, ζιζανιοκτόνα και εντομοκτόνα, είναι απαραίτητο ο πελάτης να διαθέτει Πιστοποιητικό Γνώσεων Ορθολογικής Χρήσης Γεωργικών Φαρμάκων

Ακυρώσεις & Επιστροφές

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα επιστροφής της παραγγελίας του εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη. Αν ο πελάτης επιθυμεί επιστροφή χρημάτων αυτή μπορεί να γίνει μόνο μέσω Τραπέζης.

Σε περίπτωση αποστολής ελαττωματικού ή λάθος προϊόντος η αντικατάσταση γίνεται με δική μας χρέωση. Το ελαττωματικό προϊόν αποστέλεται και σας το αντικαθιστούμε κατόπιν ελέγχου εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών από  την ημερομηνία παραλαβής. Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας του προϊόντος και κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη εάν ο χρόνος παράδοσης υπερβαίνει τις δέκα (10) ημερολογιακές ήμερες επιστρέφονται τα χρήματα στον πελάτη μόνο με κατάθεση σε τραπεζικό του λογαριασμό. Ειδικότερα, σε περίπτωση χρέωσης μέσω πιστωτικής κάρτας η agrokar.com.gr  θα υποχρεούται να ενημερώσει την εκδότρια Τράπεζα για την ακύρωση της συναλλαγής και η τράπεζα θα προβεί εν συνεχεία σε κάθε πράξη που προβλέπεται με βάση τη σύμβαση που έχει καταρτίσει με τον πελάτη χωρίς σχετική ευθύνη της agrokar.com.gr πλέον.

Το προϊόν προς επιστροφή θα πρέπει να συνοδεύεται απαραίτητα από το αντίστοιχο παραστατικό (απόδειξη λιανικής πώλησης – τιμολόγιο πώλησης κ.ο.κ.) της αγοράς του. Σε διαφορετική περίπτωση ο έλεγχος του προϊόντος θα αναστέλλεται έως την παραλαβή του παραστατικού.

Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε πάντα στη διάθεση σας είτε μέσω τηλεφώνου στο 2632300741, είτε μέσω e-mail στο info@agrokar.com.gr.


ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ

Ακύρωση της παραγγελίας είναι δυνατή να γίνει στις παρακάτω περιπτώσεις :

  • Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας μπορείτε να αφαιρέσετε τις ποσότητες των προϊόντων από το καλάθι αγορών σας, πατώντας στο κουμπί διαγραφή και μετά ενημέρωση. Παράλληλα, μπορείτε να μεταβάλλετε την ποσότητα των προϊόντων που έχετε επιλέξει σε μηδέν.
  • Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα από το κατάστημα μπορείτε να καλέσετε το 2632300741 και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωσή της παραγγελίας σας.
  • Μετά την παραλαβή του προϊόντος, καλέστε μας στο 2632300741 ή επικοινωνήστε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@agrokar.com.gr, εξηγώντας το λόγο που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωση της παραγγελίας σας. Σε αυτήν την περίπτωση χρεώνεστε μόνο τα εκάστοτε έξοδα αποστολής – παραλαβής της παραγγελίας σας.
  • Σε περίπτωση που η παραγγελία σας έχει ήδη τιμολογηθεί και επιθυμείτε την ακύρωση της τότε επικοινωνήστε μαζί μας στο 2632300741 και δώστε τα στοιχεία της παραγγελίας σας. Ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωση της παραγγελίας σας και θα σας ενημερώσει για τις επιλογές σας.