ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Για την αγορά των γεωργικών φαρμάκων, όπως μυκητοκτόνα, ζιζανιοκτόνα και εντομοκτόνα, είναι απαραίτητο ο πελάτης να διαθέτει Πιστοποιητικό Γνώσεων Ορθολογικής Χρήσης Γεωργικών Φαρμάκων

Bioarm 250cc

Bioarm 250cc
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΟΣ
Bioarm 250cc
5,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 4,72€
  • Διαθεσιμότητα: ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΟΣ
  • Κατασκευαστής: Humofert
  • Κωδικός: 01875
Καλάθι
Το BIOARM είναι ένας βιοδιεγέρτης ανάπτυξης που περιέχει ωφέλιμους μικροοργανισμούς οι οποίοι υπάρχουν φυσιολογικά στα φύλλα, στο βλαστό και στη ριζόσφαιρα στα περισσότερα είδη φυτών. Oι ωφέλιμοι μικροοργανισμοί του BIOARM συμβάλλουν στην απορρόφηση των θρεπτικών στοιχείων από τους κυτταρικούς ιστούς των φύλλων και συγχρόνως παράγουν ουσίες οι οποίες αυξάνουν την ανθεκτικότητα των φυτών έναντι ποικίλων περιβαλλοντικών παραγόντων. Παράλληλα το υγρό υπόστρωμα του BIOARM είναι πλούσιο σε χηλικό μαγγάνιο και ολιγοσακχαρίτες συμβάλλοντας στη  θρέψη και στην ευρωστία των καλλιεργειών.
Οργανικό προϊόν εμπλουτισμού του εδάφους και ανάπτυξης των φυτών με χουμικά συστατικά και ωφέλιμους μικροοργανισμούς...
22,00€
Χωρίς ΦΠΑ:20,75€
Altensiv pH 500cc
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΟΣ
Το Altensiv pH είναι ένα προϊόν ειδικά σχεδιασμένο για να ενισχύει την προσκόλληση και διείσδυση του ψεκαστικού υγρού σε διαφυλλικές εφαρμογές...
7,50€
Χωρίς ΦΠΑ:7,08€
Amalgerol 3lt
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΟΣ
Ενισχυτικό της φυτικής ανάπτυξης...
45,00€
Χωρίς ΦΠΑ:42,45€
Το AMINA-ZiBoMo είναι ένα υγρό λίπασμα ιχνοστοιχείων-αμινοξέων το οποίο περιέχει ψευδάργυρο, βόριο, μολυβδαίνιο και οργανικό άζωτο. Λόγω της σύνθεσής ..
10,00€
Χωρίς ΦΠΑ:9,43€
Arbokol 500gr
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΟΣ
Μαστίχα εμβολιασμού...
6,00€
Χωρίς ΦΠΑ:5,66€
Bioarm 250cc
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΟΣ
Το BIOARM είναι ένας βιοδιεγέρτης ανάπτυξης που περιέχει ωφέλιμους μικροοργανισμούς οι οποίοι υπάρχουν φυσιολογικά στα φύλλα, στο βλαστό και στη ριζόσ..
5,00€
Χωρίς ΦΠΑ:4,72€