ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Για την αγορά των γεωργικών φαρμάκων, όπως μυκητοκτόνα, ζιζανιοκτόνα και εντομοκτόνα, είναι απαραίτητο ο πελάτης να διαθέτει Πιστοποιητικό Γνώσεων Ορθολογικής Χρήσης Γεωργικών Φαρμάκων

Φυσικό Φυτό Μαγνόλια

Φυσικό Φυτό Μαγνόλια
Φυσικό Φυτό Μαγνόλια
30,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 26,55€
  • Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
  • Κατασκευαστής: OEM
  • Κωδικός: 02177
Καλάθι

Οι μαγνόλιες, για καλή ανάπτυξη και ανθοφορία, πρέπει να φυτεύονται σε ελαφρά εδάφη (αμμώδη, αμμοπηλώδη), πλούσια σε οργανική ουσία και σχετικά υγρά. Καλό είναι να προτιμώνται οι ηλιαζόμενες ή ημισκιερές θέσεις. Είναι ανθεκτικά φυτά στις χαμηλές θερμοκρασίες, ιδιαίτερα οι M. stellata και M. soulengeana. Να φυτεύονται σε προστατευμένα σημεία από τους έντονους ανέμους. Δεν είναι κατάλληλα φυτά για τοποθέτηση σε περιοχές με έντονη ξηρασία. Είναι όμως, ανθεκτικά στις υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού. Το πότισμα είναι απαραίτητο, ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, διότι το έδαφος πρέπει να είναι πάντα υγρό. Επιπλέον και η χρήση οργανικής λίπανσης (compost) ενισχύει σημαντικά την ανάπτυξη των φυτών. Στα είδη M. stellata και M. soulangeana το κλάδεμα γίνεται μετά την ανθοφορία και αποσκοπεί στην αφαίρεση ξερών κλαδιών ή κλαδιών που εμποδίζουν τη σωστή ανάπτυξη της κόμης.

Φυτό Αχλαδιά (Κοντούλα, Κρυστάλλι, Αμπάτε Φέτελ, κ.α.)..
6,50€
Χωρίς ΦΠΑ:5,75€
Φυτό ελιά μπάλα 60cm..
25,00€
Χωρίς ΦΠΑ:22,12€
Φυσικό Φυτό ελιά μπάλα 80cm
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΟΣ
Φυτό ελιά μπάλα 80cm..
45,00€
Χωρίς ΦΠΑ:39,82€
Οι μαγνόλιες, για καλή ανάπτυξη και ανθοφορία, πρέπει να φυτεύονται σε ελαφρά εδάφη (αμμώδη, αμμοπηλώδη), πλούσια σε οργανική ουσία και σχετικά υγρά. ..
30,00€
Χωρίς ΦΠΑ:26,55€